Eidfjord småbanecup

Fleire lag frå Vaksdal deltek på Eidfjord småbanecup, som går av stabelen kommande helg. Her er siste informasjon frå arrangøren:

Sender ut programmet hvor dere finner en del informasjon og reklame fra våre støttespillere som dere bør lese for å være oppdatert. I år har vi ikke kampoppsettet i programmet, da vi sliter litt med det nye programmet vi har tatt i bruk. Kampoppsettet sendes ut senere i kveld, men dere finner det også på våre nettsider www.smaabanecup.no

Før første kamp må dere henvende dere i sekretariatet som ligger i idrettshallen, veibeksrivelse finner dere i vedlagt program. Dersom dere ikke har tid før første kamp, må dere komme umiddelbart etterpå. Dere bestemmer selv når dere vil ha premieutdeling enten lørdag og søndag. Premieutdeling skjer utenfor sekretariatet  i idrettshallen. Når dere er klar, gir dere beskjed i sekretariatet, så vil spillere, trenere og lagledere bli ropt opp.
 
Les i programmet om fotografering for de lagene som har bestilt deltakerkort. Ingen fotografering om søndagen.
 
Det er tradisjon for laga frå Vaksdal med felles grilling og felles fotballkamp der både barn og vaksne deltek, og i år har fotballgruppa avgjort at det vert delt inn i eitt jente-/damelag og eit guter-/herrelag. Kampen er rett etter grilling, som startar  rundt kl 20 laurdag kveld.
 
Last ned kampoppsett:
Kampprogram Eidfjord Småbanecup

Last ned programmet:
Program_2013

Det er også komen melding frå arrangøren om at Vallaviktunnelen dessverre blir stengt førstkommande fredag (21. juni) mellom kl. 09.30 – 12.00 på grunn av brannøving. Omkjøring over Ulvikfjellet (Fylkesveg 572). Tunnelen opnar igjen kl. 12.00.

Create a website or blog at WordPress.com