Når du får en skade!

Vaksdal IL har inngått klubbavtale med Idrettsmedisinsk Avdeling på Brann Stadion.

Idrettsmedisinsk Avdeling har idrettslege, fysioterapeuter, manuellterapeuter og muskelterapeut (massør) som alle har spesialkompetanse på idrettsskader.

Vaksdal IL har nå inngått en avtale der klubbens medlemmer får 30% på alle konsultasjoner ved klinikken.

I tillegg til 30% rabatt på alle konsultasjoner får en skadet utøver også mulighet til å trene i treningssalen tilknyttet klinikken så lenge han/hun går skadet. I tillegg kan utøver delta på grupper der fysioterapeut er til stede for veiledning av øvelser og treningsprogram. Dette tilbudet er gratis. Behandler kan informere mer om dette på konsultasjonstimen.

Idrettsmedisinsk Avdeling er også regional samarbeidspartner med Idrettens Helsesenter som betjener Skadetelefonen/idrettsforsikringen. Det er viktig at skaden meldes og at behandlingen blir forhåndsgodkjent før dere bestiller time ved Idrettsmedisinsk Avdeling dersom forsikringen ønskes å bli benyttet. Skade meldes på www.idrettshelse.no eller direkte til aktuelt forsikringsselskap.


Bestilling av time:

Telefon: 5300 6800 – velg Idrettsmedisinsk Avdeling, Brann Stadion. Åpen: 08–16

Mobil: 902 57 151 – send SMS eller ring Idrettsmedisinsk Vakttelefon. Telefonen besvares alle hverdager fra 08–22 og helgedager fra 12–18.

Epost: klinikk@idrettsmedisinsk.no : Send en epost med navn og mobilnummer, så tar klinikken kontakt.

Hjemmeside: Bestilling av time kan også skje via https://www.idrettsmedisinsk.no/

Ved bestilling av time: Husk å oppgi at det gjelder klubbavtale samt klubbens navn.

Create a website or blog at WordPress.com